Blog

Reolink Go – 4G kamera utan gränser

Reolink Go är en kamera som bryter alla gränser för vad som var möjligt förr. Batterikameror som Argus satte en ny standard och gjorde det möjligt att slippa strömkabeln. Men Reolink Go tar det hela ett steg längre och är lika fri som din mobiltelefon i fickan. Den fungerar helt enkel överallt och med en batteritid på 2-4 månader och använder du solpanel blir det nästan precis som om du hade ström ändå.

Behöver du övervaka båten, inga problem Reolink kommer vakta oavsett om du har ström eller ej. Titta till när du behöver och få push notis om någon rör sig på platsen.

Har du lantbrukgårdar eller jaktmarker? Nu kan du övervaka både dina betesmarker, djur, djurfällor, fält, maskinpark, avlägsna byggnader, osv. Om du t.ex måste lämna kvar den dyra grävmaskinen kan du nu sätta upp en Reolink Go i närheten som meddelar om någon kommer i närheten.

Sommarstugor är alltid ett enkelt mål för diverse stöldligor och lokala tjuvar. Ofta inte mycket värde men otryggheten att någon varit där är stor. Med Reolink Go kan du övervaka både inne i huset eller gömma den i ett träd med sikt över hus och trädgård.

Byggen är också känsliga platser med ofta lite möjlighet för ström eller annan nätverk.

Möjligheterna är oändliga och Reolink Go är super enkel att använda. Sätt i ett SIM-kort från Telia eller Telenor och efter en snabb programmering kan du börja!

Läs mer…