Blog

Argus 2 Allt-i-Ett kameran

Argus 2 är en allt-i-ett kamera och kan fungera både som hemlarm till lägenheten och som övervakningskamera till villan, gården eller lantbruket.

Eftersom kameran är i standby när den inte används får du en imponerande batteritid speciellt med tanke på storleken. Upp till 6 månader per laddning och ansluter du solpanelen blir den helt underhållsfri.

Sätt upp den var du vill och var du behöver, att använda övervakningskamera har aldrig varit roligare och enklare. Allt du behöver göra efter programmeringen är att placera ut kameran i hemmet precis som du hade satt ut en prydnad. Sätt den på ett bord eller hylla och vill du använda kameran utomhus trär du på gummidräkten och skruvar på väggfästet. Klart!

Argus 2 har en fantastisk bild med starlight sensor och det räcker att du har en någorlunda upplyst trädgård för att bilden ska bli bättre i färg på kvällen än svart-vit som är det vanliga.

Appen som till stora delar är översatt till svenska är lätt att förstå. Du larmar snabbt av kameran när du kommer hem och lika snabbt larmar du på när du ska gå. Push notis och inbyggd siren gör att Argus 2 fungerar som ett första skydd till villan och som hemlarm till den lilla lägenheten.

r mer här…