Om Alarmbutiken

Alarmbutiken startade 2008 av IPS Alarm Direct som ett komplement till de kunder som inte vill installera ett trådburet säkerhetssystem, samt för de som vill vill undvika månadskostnader där du hyr ditt larmsystem.

För dig som har krav från försäkringsbolaget är det värt att kolla upp vad de kräver och kanske kontakta IPS Alarm för en offert istället, trådlösa säkerhetssystem är en kompromiss och går att störa ut med avancerad störutrustning.

Alarmbutiken.com erbjuder larm och säkerhetsprodukter för dig som vill ha ett enklare system till en låg fast kostnad. Vi arbetar mestadels med trådlösa produkter som du enkelt kan montera själv.

Trådlösa system är enkla att montera och kräver ingen förkunskap, oftast är du igång inom någon timma.

De flesta av våra system levereras från några av de största leverantörerna på marknaden, så som Nookbox, Reolink, med flera. Det ger dig som kund den trygghet du behöver och en garanterad funktion många år framöver.

För att ansluta ett larm till larmcentral krävs tillstånd från polisen, IPS Alarm har denna ackreditering och hjälper dig gärna. Annars är det vanligaste att man själv agerar larmcentral och tar emot larmet till sin smartphone via ett pushmeddelanden.

Här du frågor så tveka inte kontakta oss direkt på 010-7081030 eller maila info@alarmbutiken.com