Blog

E1 ZOOM – Håller koll på husdjur…

E1 Zoom är en liten trådlös övervakningskamera som låter dig ha full koll på alla rum du placerar den i. Den högupplösta kameran går att rotera 355° i sidled och vinkla upp och ner i totalt 50° vilket gör att du kan se hela rummet oavsett var du placerar kamera.

Förutom att använda kameran för extra säkerhet är E1 Zoom utmärkt att använda för hålla koll på husdjur som är ensamma eller ett extra öga på barnen. E1 Zoom har även inbyggd högtalare och mikrofon, kommunicera via din mobil.

  • 5MP kamera
  • Mörkerseende
  • PTZ – Rotera sidled och upp & ner
  • Prata & Lyssna
  • Rörelsesensor – Push notis
  • Dual band WIFI

En annan fördel med E1 Zoom är att den har dual band WIFI, dvs den kan anslutas både till 2.4GHz och 5GHz WIFI router. Nya router använder både 2.4GHz och 5GHz tillsammans och det försvårar installationen eftersom banden måste separeras innan installationen av många andra trådlösa övervakningskameror men det behövs inte med E1 Zoom.

Läs mer…