Företagslösningar

Här finner du några förslag om kameror för olika typer av företag. Vi erbjuder ett brett sortiment med smarta funktioner till ett attraktivt pris. Hittar du inte en lösning till just ditt behov så är du välkommen att kontakta oss för hjälp.

NÅGOT ENKELT ATT BÖRJA MED

Batteridrivet är ett av de mest populära alternativet hos privatpersoner. Inte konstigt, utan kablar och med lång batteritid slipper du planera ström och eventuell nätverkskabel och kan instället placera kameran precis där du vill och flytta vid behov.

ETT FÖRSTA SKYDD UTOMHUS

En WIFI modell som är ansluten till en trådlös router har ungefär 2-4 månaders normal användning innan det inbyggda batteriet behövs laddas upp beroende på om hur ofta kameran används och om den är inomhus eller utomhus. Uppladdningen sker precis på samma sätt som du laddar din mobil. För er som önskar underhållsfri användning finns solpanel som kommer hålla batteriet uppladdat hela året

EN EFFEKTIV VAKT

Reolink appen som du laddar ner till din mobil ger dig åtkomst till kameran dygnet runt när du vill och behöver. Se i realtid. Se, ladda ner och skicka vidare inspelade videoklipp. Ändra inställningar. Aktivera högtalaren och ha en tvåvägskommunikation. En del kameror kan du även rotera nästan 360° via mobilen.

FÄRDIGA PAKET MED NVR

Rörelsesensorn kan du aktivera manuellt via appen eller sätta ett schema när du önskar att rörelsesensorn ska vara aktiv. När någon passerar kameran kommer du få ett larmmeddelande (push notis) och samtidigt spela in en video som du kan se direkt eller vid senare tillfälle.

VILL DU HA HJÄLP ATT HITTA RÄTT?

WIFI för dig som vill ha en kamera i hemmet men vi kan även erbjuda 4G modell för dig som vill övervaka din sommarstuga, båt eller andra ställen där det inte finns WIFI nät att ansluta kameran till. Sätt bara i ett simkort med 3-4GB per månad och du är nu redo!